/ Broil King Hiiligrilli/savustin Offset Smoker 500
Broil King Hiiligrilli/savustin Offset Smoker 500
Kunnollisen kokoiset grillausalat!
1 162,90 €
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 958050
Oletko koskaan pohtinut mikä ero on tavallisella vapaa-ajan grillauksella ja amerikkalaisella barbecue-grillauksella? Ehkäpä sanaan barbecue eniten yhdistetty väline on "Smoker" eli savustin, jota on useita eri tyyppejä. Amerikassa tavallisin savustintyyppi on ns. Offset-savustin. Se näyttää vaakatasossa olevalta tynnyriltä, jonka vieressä on pienempi "tynnyri". Tämän avulla lämmönlähde on siirretty pois ruuan läheisyydestä pienempään tynnyriin, joten lämpötila grillissä on alhaisempi, n. 100°-130°. Tämä mahdollistaa pidemmän valmistusajan, mikä soveltuu suuremmille lihapaloille, kuten rinta- tai lapapaloille ja kylkiluille ym. Hidas kypsennys mureuttaa lihan sulattamalla rasvan ja sidekudokset samalla säilyttäen mehut lihassa, jolloin lopputuloksesta tulee erittäin mureaa ja maukasta. Makuun vaikuttavat yhtä lailla käytettävät mausteet, puuhiilityyppi ja hiillokseen asetetut puupalat.
Broil King Offset-smoker 500 on valmistettu 2 mm paksusta teräksestä, ja se on tilava sekä täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Isommassa savustus-/grillauskammiossa on käytettävissä kokonaiset 81x49 cm grillausalaa, joten valmistat ruuat vaikka koko suvulle!
Pienemmässä kammiossa palaminen tuottaa savua, ja siellä on valurautainen, 38x56 cm:n kokoinen ritilä, jossa valmistat alkuruuaksi vaikka makkaraa, kun odottelet pääruuan valmistumista. Isommassa kammiossa on 5 kpl vahvoja, kaksipuolisia valurautaritilöitä, joiden alla on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tippa-alusta, mikä helpottaa puhdistusta. Kaikki palaminen tapahtuu siis pienessä kammiossa. Siellä voidaan käyttää esim. grillihiilien ja valitsemasi puulaadun sekoitusta, jotta saavutetaan haluttu maku. Tavoitteena on saada aikaan tasainen, pitkäkestoinen palaminen.
Savupiipussa olevan Roto Draft -venttiilin ja säädettävän ilmanottoaukon avulla pystyt hallitsemaan lämpöä. Kannattaa varata hieman aikaa tämän grillaustavan opetteluun, ja näin avaat oven aivan uuteen ruuanlaiton maailmaan.
Vahva rakenne ja isot grillausalat
Broil King Offset-smoker 500 on valmistettu 2 mm paksusta teräksestä, ja se on tilava sekä täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Isommassa savustus-/grillauskammiossa on käytettävissä kokonaiset 81x49 cm grillausalaa, joten valmistat ruuat vaikka koko suvulle!
Valurautaiset ritilät
Pienemmässä kammiossa palaminen tuottaa savua, ja siellä on valurautainen, 38x56 cm:n kokoinen ritilä, jossa valmistat alkuruuaksi vaikka makkaraa, kun odottelet pääruuan valmistumista. Isommassa kammiossa on 5 kpl vahvoja, kaksipuolisia valurautaritilöitä, joiden alla on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tippa-alusta, mikä helpottaa puhdistusta. Kaikki palaminen tapahtuu siis pienessä kammiossa. Siellä voidaan käyttää esim. grillihiilien ja valitsemasi puulaadun sekoitusta, jotta saavutetaan haluttu maku. Tavoitteena on saada aikaan tasainen, pitkäkestoinen palaminen.
Roto Draft -venttiili
Savupiipussa olevan Roto Draft -venttiilin ja säädettävän ilmanottoaukon avulla pystyt hallitsemaan lämpöä. Kannattaa varata hieman aikaa tämän grillaustavan opetteluun, ja näin avaat oven aivan uuteen ruuanlaiton maailmaan.
Tuotetiedot
Polttoainetyyppi
Puu/Hiili/Pelletti
Leveys
8149