/ Stihl ASA 20.0 akkukäyttöinen leikkuri
Uutuus!
img (14).jpg
img (15).jpg
img (16).jpg
Stihl ASA 20.0 akkukäyttöinen leikkuri
img (10).jpg
img (11).jpg
img (12).jpg
img (13).jpg
img (14).jpg
img (15).jpg
img (16).jpg
Stihl ASA 20.0 akkukäyttöinen leikkuri
img (10).jpg
img (11).jpg
Stihl

Stihl ASA 20.0 akkukäyttöinen leikkuri

239,00 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VA050116211
STIHL ASA 20 akkukäyttöinen oksaleikkuri tekevät karsimisesta helpompaa, tehokkaampaa ja hellävaraisempaa. Perinteisiin leikkureihin verrattuna tämä akkuleikkuri tarjoaa sujuvamman työskentelykokemuksen sekä kotipuutarhoissa että ammattiympäristöissä, kuten hedelmä- ja viinitarhoissa.

STIHL AS -järjestelmän akulla ja kestävillä, terävillä terillä, jotka vaativat vain vähän huoltoa, ASA 20 on suunniteltu leikkaamaan tarkasti ja vaivattomasti. Akkutuki tarkoittaa, että sinun on käytettävä huomattavasti vähemmän virtaa työskennellessäsi, mikä johtaa hellävaraisempaan ja energiatehokkaampaan työprosessiin. Puhtaat, tasaiset leikkaukset auttavat myös vähentämään karsittujen kasvien tartuntariskiä, mikä puolestaan edistää tervettä kasvua.

Mukana akku ja laturi.


Kapasiteetti ja ergonomia

STIHL ASA 20 pystyy leikkaamaan halkaisijaltaan jopa 25 mm:n oksia. Ergonomisesti muotoiltu kahva pehmeällä kahvalla antaa sinulle sekä mukavuuden että turvallisuuden työskentelyn aikana, kun taas progressiivinen leikkausjärjestelmä tarjoaa pehmeämmän ja tarkemman leikkauksen. Sakset on varustettu myös kahdella eri terän leveydellä, mikä mahdollistaa sopeutumisen tehtävään – täydellinen, kun haluat leikata monia ohuempia oksia nopeasti ja tehokkaasti.


LCD-näyttö

ASA 20:n sisäänrakennettu LCD-näyttö tarjoaa selkeän yleiskuvan akun varaustilasta, valitusta terän avautumisleveydestä ja leikkausten kokonaismäärästä. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan työprosessistasi ja mahdollisuuden työskennellä tehokkaammin.

Sujuva huolto

Integroidulla huoltotyökalulla, jota säilytetään akkulokerossa, voit helposti säätää terävälystä ja voidella terät suoraan työmaalla työn aikana. Lisäksi teräsuoja helpottaa saksien kuljettamista ja säilyttämistä ilman vaurioitumisvaaraa.

Tarkka leikkaus

Terän liike seuraa ohjausvivun painetta, mikä antaa sinulle maksimaalisen tarkkuuden. Terä sulkeutuu täsmälleen niin pitkälle kuin vipu työnnetään sisään ja avautuu heti, kun vipu vapautetaan. Tämä antaa sinulle optimaalisen hallinnan jokaiseen leikkeeseen.


Progressiivinen leikkaus

Progressiivisen leikkausjärjestelmän avulla voit tehdä sekä pieniä että suuria leikkauksia tarkasti ja helposti.


Kaksi lehden leveyttä

ASA 20 on varustettu kahdella eri leveydellä teriä varten, mikä tekee siitä joustavan ja mukautuvan erilaisiin leikkaustehtäviin.


Käytännöllinen huoltotyökalu

Kompakti huoltotyökalu on säilytetty saksien akkutilassa, joten se on aina käsillä terävälyksen nopeaa säätöä tai terän vaihtoa varten.
Tuotetiedot
Paino
0.76 kg
Takuu
2 vuotta